CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions al programa Fomentem l’Ocupació, Facilitem el Talent

Obertes les inscripcions al programa Fomentem l’Ocupació, Facilitem el Talent

04/02/2022

Les persones inscrites participaran de formacions, rebran sessions de coaching i suport i prendran part de processos de selecció

Aquests mesos de febrer i març es duran a terme els tallers formatius del programa Fomentem l’Ocupació, Facilitem el Talent que promou QuatreRibes, el servei de promoció econòmica mancomunat entre els municipis de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius. Aquesta proposta està orientada tant a empreses com a persones del territori que es trobin a la recerca d’una feina. Les persones que hi prenguin part participaran de formacions per a l’autoconeixement i el desenvolupament personal; per al coneixement tècnic i digital associat als perfils requerits per les empreses del territori o en SpeedDating Professional (SPD) per a la recerca de feina.

L’acompanyament a les persones participants es completa amb processos de selecció SPD i amb el seguiment de la seva inserció laboral.

Les empreses

Pel que fa a les empreses que també vulguin participar de Fomentem l’Ocupació, Facilitem el Talent, es podran beneficiar de l’agilització i optimització dels seus processos de selecció de personal participant de les jornades de SpeedDating Professional (SPD). A més també se’ls hi proporcionen jornades i webinars.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb QuatreRibes aquí o bé trucant al 697 883 232.  Trobareu més informació en el document adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: General
Feina

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona