CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar tornarà a celebrar el Carnestoltes de manera presencial

Cabrera de Mar tornarà a celebrar el Carnestoltes de manera presencial

10/02/2022

Ja es poden realitzar les inscripcions per tal de prendre part del tradicional concurs de disfresses

Del 25 de febrer al 2 de març el nostre municipi celebra el seu Carnestoltes que, enguany, recupera les activitats presencials entre les quals es troben els dos concursos de disfresses, l’infantil i l’adult, amb 3 categories (individual, parella i comparsa). Aquestes propostes tindran el seu inici el pròxim divendres 25 de febrer al matí amb la rua de la qual prendrà part l’alumnat de l’institut escola Pla de l’Avellà. A la tarda, a partir de les 15.15 h, serà el torn de l’escola Sant Feliu. A partir d’aquí l’activitat es concentrarà a l’envelat municipal on trobarem a les 18 h animació infantil, a les 19 h el concurs infantil de disfresses, a les 21 h el concurs per a adults i, en acabar, el ball de Carnestoltes.

Pel que fa al concurs de disfresses, els participants es poden inscriure el mateix dia del concurs a partir de les 17.30 h a l’envelat municipal i fins 15 minuts abans de l’inici de cada concurs. Per a més informació poder consultar les bases que trobareu com a document adjunt.

Ja la setmana següent el programa continuarà amb l’espectacle musical “The show must go on” al casal de la gent gran El Castellet el dilluns 28 de febrer a les 17.30 h i dimarts 1 de març amb el Ball de Momerotes a les 20 h a l’envelat municipal que precedirà la marxa fúnebre que començarà a les 22 h.

Dimecres 2 de març ens acomiadarem del Carnestoltes amb la lectura del testament a les 19 h a la terrassa de Can Martinet a la qual seguirà l’enterrament de la sardina i la penjada de la vella Quaresma. La jornada es completa  amb la missa d’imposició de cendra a les 20 h a l’església parroquial.

 

Per a més detalls podeu consultar la programació com a document adjunt.

Arxivat a: General
Carnestoltes

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona