CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’APAC: 20 anys vetllant pels animals de la població

L’APAC: 20 anys vetllant pels animals de la població

18/02/2022

Des de la seva creació l’entitat ha dut a terme 2.160 actuacions amb el suport de nombroses persones voluntàries

Ja fa dues dècades que l’Associació Protectora d’Animals de Cabrera de Mar (APAC) començava la seva activitat al nostre municipi amb la voluntat de treballar pel benestar animal. En aquest temps l’entitat ha realitzat 2.160 actuacions: 743 esterilitzacions de gats, 1.052 gates i l’eutanàsia i/o incineració de 365 animals. A banda també cal destacar la gestió de l’adopció de més de 500 gats i el treball que van dur a terme durant 10 anys gestionant els casos de gossos abandonats.

Entre la seva activitat habitual destaca la gestió de les colònies de gats. La presència d’aquests animals als carrers suposa un benefici per al conjunt del municipi, ja que permeten un control de la població de rosegadors. D’aquesta manera s’encarreguen, amb la participació d’una trentena de persones, de la seva alimentació i de l'atenció sanitària. Cal recordar que per tal de garantir un correcte manteniment de les colònies únicament els membres de l'APAC tenen autorització per a alimentar els gats. En total el nostre municipi compta amb 35 d’aquestes colònies amb una presència d’entre 4 i 20 animals.

Cal destacar també el treball que desenvolupa l’entitat en la conscienciació sobre la tinença responsable d’animals a través de xerrades, per exemple, dirigides a gent gran o a infants.

Amb la voluntat de continuar duent a terme la seva tasca, des de l’associació fan una crida a aquelles persones que estiguin interessades en el benestar animal a adherir-se com a sòcies a l’Associació Protectora d’Animals. Gràcies a les aportacions trimestrals poden desenvolupar a les tasques d’alimentació i sanitàries.

Per a més informació sobre l’entitat, podeu trobar el seu contacte aquí.

Arxivat a: General
Associació Protectora d’Animals de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/06/2022 a les 17:04h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona