CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Una reflexió sobre com gestionem els nostres residus

Una reflexió sobre com gestionem els nostres residus

25/02/2022

El municipi posa en marxa un cicle de xerrades sobre les nostres deixalles que s'acompanyarà amb una exposició

Un dels principals reptes mediambientals als quals fem front és la reducció dels residus que generem i la gestió més eficient dels mateixos per a recuperar i reutilitzar la major part possible. Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es proposa que reflexionem al respecte amb una sèrie de xerrades al Centre Cívic Pla de l'Avellà que sota el nom “Els meus residus” s’inicia aquest pròxim dilluns 28 de febrer a les 19 h. La primera cita portarà al municipi al director del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, Carles Salesa, per tal de conèixer en profunditat on van les nostres deixalles i què es fa amb elles.

La segona cita serà el 25 de març, a les 18.30 h, amb la visita del director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, per parlar sobre el futur de la recollida d’escombraries i, finalment, el 29 d’abril a les 18.30 h comptarem amb la presència dels tècnics de medi ambient dels ajuntaments d’Arenys de Munt i Arenys de Mar per tal de conèixer de quina manera podem ajudar a la recollida i tractament dels nostres residus.

Aquest treball es completarà amb l’exposició “Reduïm residus!” que trobarem al mateix Centre Cívic Pla de l’Avellà del 24 al 28 de març i del 22 d’abril al 2 de maig.

Arxivat a: General
Reciclatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona