CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Cursos gratuïts per al muntatge i manteniment d'instal·lacions fotovoltaiques

Cursos gratuïts per al muntatge i manteniment d'instal·lacions fotovoltaiques

18/03/2022

La iniciativa oberta al conjunt de la ciutadania s'inscriu dins del programa Treball, Talent i Tecnologia del qual participa l'Ajuntament de Cabrera de Mar

Aquests dies l'Ajuntament de Cabrera de Mar promou els cursos per al muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques que s'impulsen en marc del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) impulsat pels municipis del Baix Maresme en el marc del pla de concertació Xarxa de governs locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona. Aquestes formacions, totalment gratuïtes i obertes al conjunt de la població, volen oferir la possibilitat d'iniciar-se en un sector en desenvolupament per l'important increment registrat en la instal·lació d'aquest tipus de dispositius.

S'han previst dues edicions d'aquests cursos: una a Argentona que s'iniciarà el 31 de març i una segona a Montgat a partir de l'11 de maig. Prèviament s'oferiran sessions informatives. Les properes tindran lloc el 17 de març a Argentona; el 22 de març i el 20 d'abril al Masnou i el 20 d'abril a Vilassar de Mar. Les persones interessades en aquestes sessions es poden inscriure aquí. Posteriorment rebran més detalls.

Per a més informació podeu contactar amb el 697 88 32 32.

Arxivat a: General
Instal·lació de plaques
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona