CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les activitats del programa de Sant Jordi

Comencen les activitats del programa de Sant Jordi

13/04/2022

La programació inclou una dotzena de propostes marcades per l’activitat cultural

Aquests dies ja podem començar a gaudir d’algunes de les activitats que enguany formen part del programa de Sant Jordi de Cabrera de Mar. Així ja podem trobar a la Biblioteca Ilturo l’exposició «Quan parles fas màgia» que es podrà visitar fins al 23 d’abril. També a la biblioteca trobarem el 19 d’abril a les 18 h l’hora del conte «Dracs empanats i princeses rondinaires» i un taller de punts de llibre per a adults i, posteriorment, dues presentacions literàries. La primera serà el 20 d’abril amb  les autores Àngels Sellés i Mercè Cendrós i la segona el 21 d’abril amb el llibre infantil «Els set colors de la Bet».

La programació de Sant Jordi continuarà el 22 d’abril amb les presentacions del programa de la Festa de les Bruixes (a les 12 h a la Sala Nova) i del llibre «Cabrera Desapareguda» amb els seus autors Albert Ventura i David Farell (a les 18 h l’envelat municipal). El mateix 23 d’abril els jardins de Cal Conde acolliran a les 18 h un recital poètic i musical a càrrec del TAC. La literatura continuarà sent protagonista l’endemà, el 24 d’abril, amb el lliurament de l'XI Premi Literari Anton Isern a les 12 h al Centre Cívic Pla de l’Avellà.

El programa es completarà amb el concert líric amb entrada gratuïta que se celebrarà a l’església el 24 d’abril a les 19 i amb les exposicions «Quan parles fas màgia» (del 25 al 30 d’abril) a Can Martinet i «Paquita Ferrándiz (1921-1996). La fascinació de la primera actriu» (del 25 d’abril al 13 de maig) a la Biblioteca Ilturo.

 

Per a més informació podeu consultar el programa que trobareu com a document adjunt.

 

Arxivat a: General
Sant Jordi
Sant Jordi
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona