CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Es manté la bona percepció ciutadana dels serveis municipals

Es manté la bona percepció ciutadana dels serveis municipals

29/04/2022

La consulta sobre la satisfacció dels veïns i veïnes duta a terme al municipi ha comptat amb 755 enquestes realitzades

Els cabrerencs i cabrerenques situen la major part dels serveis i dels equipaments municipals entre el notable i l’excel·lent. Així ho mostra la darrera enquesta de satisfacció duta a terme a la població dins del treball que realitza l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a avaluar i millorar l'atenció que ofereix a la ciutadania. En concret destaca la bona valoració que es fa dels espais públics en aspectes com per exemple l’estat i neteja de la via pública que rep un 8,45. Les tasques de neteja i manteniment dels espais públics són responsabilitat de la brigada municipal de GICSA. També es valora molt positivament l’estat d’equipaments amb notes com el 9,93 del camp municipal d’esports, el 9,54 que obté el Casal de la Gent Gran El Castellet o el 9,53 que assoleix la Biblioteca Ilturo.

En tot cas això no suposa que els serveis que s’hi ofereixin no tinguin també una bona acollida. Entre aquests torna a destacar la valoració de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà que rep un 9,65 pel que fa al tracte que dona a les persones que en fan ús, un 9,62 per la resposta en la gestió o tramitació i un  8,29 pel temps d’espera. Altres serveis que es destaquen són els del Castell de Burriac i el del cementiri municipal, amb un 9,89; el de l’institut escola, amb un 9,28 o el del Centre Cívic Pla de l’Avellà que se situa en el 8,75.

El manteniment i la neteja dels equipaments també rep una valoració positiva amb notes com el 8,21 de l’institut escola o el 7,77 del pavelló municipal.

Aquestes valoracions s’han obtingut a partir de 755 enquestes realitzades la qual cosa permet disposar d’una mostra especialment àmplia de la ciutadania.

Arxivat a: General
Sistema de valoració
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona