CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El Consell d’Infraestructures i Mobilitat comença la seva activitat

El Consell d’Infraestructures i Mobilitat comença la seva activitat

03/06/2022

En les pròximes setmanes començaran a treballar la resta de consells participatius municipals previstos

Aquest passat 26 de maig tenia lloc la primera trobada del Consell d’Infraestructures i Mobilitat, l’ens municipal de participació destinat a aplegar membres dels diferents sectors econòmics i urbans i representants dels grups polítics municipals per a recollir aportacions a les polítiques municipals en aquestes matèries. En la sessió constituent es va explicar el reglament de funcionament del consell i es van presentar els membres, dels quals en van assistir més de 20, pràcticament la totalitat dels convocats. La trobada es va completar tractant sobre dues qüestions que afecten actualment el municipi com ara el pla municipal de mobilitat, que es troba en fase de diagnosi, i la via verda de connexió entre el Pla de l’Avellà i el centre del municipi, en fase d’avantprojecte. De la mateixa manera les persones assistents van proposar els temes a treballar en pròximes trobades entre els quals destaquen l’estabilització de les platges, el desenvolupament urbanístic del sector Eixample o la pacificació de la N-II.

En les pròximes setmanes es posaran en marxa els consells de Civisme i Convivència Ciutadana, de Gent Gran i de Turisme. D’aquesta manera entraran en funcionament els quatre ens de participació que es van veure afectats per l’inici de la pandèmia.

Arxivat a: General
Mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/06/2022 a les 17:04h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona