CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament realitza noves contractacions entre persones aturades de llarga durada

L’Ajuntament realitza noves contractacions entre persones aturades de llarga durada

08/06/2022

L’actuació permet, a més d’oferir tres llocs de treball, reforçar diferents serveis municipals

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha formalitzat la contractació de tres persones a través del  programa Treball i Formació, finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Consell Comarcal del Maresme. En concret se’n beneficiaran d’un contracte per 12 mesos 2 persones empadronades al municipi i una de Premià de Mar.

Pel que fa a les seves responsabilitats, dues de les noves persones contractades estan destinades a desenvolupar tasques com a pintor i peó de jardineria respectivament a l’empresa municipal GICSA i l’altra com a auxiliar administrativa en el mateix Ajuntament.

Aquesta actuació s’emmarca en el conjunt de mesures desplegades al nostre municipi per a la promoció de l’ocupació. Cal destacar que Cabrera de Mar és el municipi amb la taxa d’atur més baixa del Maresme, un 4,91 % que representa menys de la meitat de la mitjana comarcal i de la del país.

Arxivat a: General
Les noves persones contractades amb l'alcalde, Jordi Mir
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2023 a les 16:37h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona