CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa un nou cicle de cinema a la fresca

En marxa un nou cicle de cinema a la fresca

30/06/2022

Avui dijous 30 de juny tindrà lloc la primera de les sis projeccions previstes

Cabrera de Mar torna a oferir des d’aquesta setmana i fins el 18 d’agost un nou cicle de cinema a la fresca, centrat principalment en pel·lícules familiars. Avui dijous 30 de juny a les 22 h es projectarà la pel·lícula d’animació “Spirit: indomable” al parc de la Nova Cançó Catalana. Ja al mes de juliol podrem veure “Incidències” (7 de juliol a les 22 h al parc de la Nova Cançó Catalana), “Space Jam: noves llegendes” (14 de juliol a les 22 h al parc de la Nova Cançó Catalana), “Mia i l’últim lleó” (21 de juliol a les 22 h al parc de la Nova Cançó Catalana) i “Bèsties fantàstiques: els crims de Grindelwald” ” (28 de juliol a les 22 h a Cal Conde). El punt final serà el 18 d’agost, a les 22 h, a Can Puig on podrem veure “Pan”. Tots els fils que es projectaran ho faran en la seva versió doblada al català.

L’entrada a les projeccions és gratuïta.

Arxivat a: General
"Spirit: indomable"
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2023 a les 16:37h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona