CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > El patrimoni històric de Cabrera de Mar continua acollint visites educatives

El patrimoni històric de Cabrera de Mar continua acollint visites educatives

06/07/2022

S’han fet un total de nou visites concertades i quatre tallers durant el primer semestre de l’any

Unes cent vuitanta persones, la majoria alumnat de les escoles, han assistit a les visites guiades i als tallers organitzats als jaciments arqueològics de Ca l’Arnau i Can Mateu durant els sis primers mesos de 2022.

Tot i que gran part d’aquestes visites concertades han estat del Col·legi Sant Feliu i de l’Institut Escola Pla de l’Avellà, també grups d’adults arribats de Mataró i de Barcelona s’han interessat pel nostre patrimoni. Fins ara, els tallers educatius més demandats són el d’edificis romans i el d’amulets, mentre que les visites que més interès aixequen són les de les termes romanes de Ca l’Arnau.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar fa un balanç positiu de les visites, tot subratllant la importància d’aixecar l’interès entre l’alumnat per conèixer el ric patrimoni arqueològic de la nostra vila, passant per l’època iberoromana fins a l’edat mitjana i moderna.

Arxivat a: General
Visita escolar
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona