CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera escalfa motors per a la Festa Major de Sant Feliu

Cabrera escalfa motors per a la Festa Major de Sant Feliu

26/07/2022

Els Pets, Miki Núñez, Itaca Band i Ebri Knight són alguns dels grups que pujaran a l’escenari durant la festa gran

Un any més, l’arribada de les vacances estiuenques al nostre municipi és quelcom inseparable de la disbauxa i l’entreteniment propis de les festes majors cabrerenques: la de Sant Feliu se celebrarà, enguany, entre el 31 de juliol i el 3 d’agost, i la Festa Major de Santa Elena d’Agell, durant el 18 i 19 d’agost.

L’Ajuntament posa sobre la taula un ventall d’actes culturals, activitats musicals i altres propostes obertes a tota la ciutadania, com ara la fira d’atraccions, una zona de food trucks i diversió per a tothom.

El toc de revetlla i la lectura del pregó des del balcó de l’ajuntament donaran pas a la nit de l’«Emplaça’t». Durant les jornades festives, està prevista la celebració d’actes familiars com un sopar popular, un gran tobogan urbà per a la canalla, la celebració d’un festival Holi, un monòleg de Luis Flores, la representació de l’obra de teatre L’Hostal de la Glòria i àpats oberts a cabrerenques i cabrerencs, com un esmorzar de coca amb llonganissa i una fideuada popular.

D’altra banda, la música serà una de les principals protagonistes de la festa gran, amb bandes com Els Pets, Ebri Knight, Itaca Band, La Otra, Versión Imposible i una mostra de la Cobla Principal de la Bisbal. La nostra vila també rebrà la visita d’artistes com el cantautor Miquel del Roig, Roger Andorrà, Dàmaris Gelabert i Ambauka, grup d’espectacles musicals infantils.

Podeu adquirir les entrades pel dinar popular, el concert dels Pets i altres espectacles en aquest enllaç.

 Festa major de Santa Elena d’Agell

Només uns dies després de la cloenda de la Festa Major de Sant Feliu, la celebració de la de Santa Elena d’Agell, el 18 i 19 d’agost, portarà a la nostra vila propostes com cinema a la fresca i una cantada d’havaneres amb rom cremat.

Arxivat a: General
Festa Major 2022

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona