CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament encarrega un estudi de Mobilitat Urbana Sostenible

L’Ajuntament encarrega un estudi de Mobilitat Urbana Sostenible

26/07/2022

Es preveu que els resultats posin sobre la taula mesures per aconseguir una vila més segura, eficient i amb millor qualitat de vida

La gestió de la mobilitat local és un àmbit d’especial importància per a les administracions locals, que han d’enfrontar-se a problemes com la contaminació atmosfèrica, la congestió de la xarxa viària, els accidents de trànsit o la pèrdua d’espais públics en favor de la circulació de vehicles motoritzats.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha encarregat un estudi de Mobilitat Urbana Sostenible, a través del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona, concebut per analitzar les xarxes de connexió existents al municipi i per estudiar les alternatives de desplaçament per a aquells fluxos de població que més utilitzen el vehicle motoritzat.

El consistori preveu extreure conclusions orientades a temes com la gestió de l’aparcament de la platja o a una revisió de la connexió a peu, bicicleta i transport públic entre el nucli històric i el Pla de l’Avellà.

Arxivat a: General
Mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona