CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera és Espectacle celebra el seu 10è aniversari

Cabrera és Espectacle celebra el seu 10è aniversari

28/07/2022

L’associació cultural proposa a la ciutadania celebrar plegades el desè aniversari de la seva fundació amb un espectacle musical

A principis de 2012, un grup de cabrerenques i cabrerencs va decidir fundar «Cabrera és Espectacle», entitat que ha organitzat gran varietat d'actes al municipi durant tots aquests anys. Amb motiu del seu desè aniversari, l'associació ha preparat una nit dedicada a oferir a la ciutadania un ampli ventall d'actuacions i espectacles musicals aptes per a tots els gustos.

L'exhibició està prevista pel 30 de juliol i començarà a partir de les 22 h al recinte de Can Rodon amb propostes musicals en honor a artistes àmpliament reconeguts del panorama musical internacional. A tall d'exemple, les mostres homenatjaran a artistes com Marilyn Monroe, Jane Russell, Michael Jackson, Katy Perry, CeeLo Green, Lady Gaga, Miley Cyrus o Robbie Williams.

A més, també es recordaran mítiques actuacions de Nine, la cantada d'All That Jazz de Glee, You can leave your hat on de Full Monty i s'interpretarà «l'Himne dels Pirates», en honor al musical Mar i Cel, basat en l'obra homònima d'Àngel Guimerà. Durant aquesta primera part de l'espectacle, el públic també podrà gaudir de cançons de Fifth Harmony, Gwen Stefani i Eve, Christina Aguilera, Camilo Sesto, Locomia, Raffaella Carrà i una recreació de la llegendària trobada entre Freddie Mercury i Montserrat Caballé prèvia als Jocs Olímpics de 1992.

Durant la segona part de la celebració l'escenari acollirà propostes honorífiques a Litle Mix, Lou Bega, Melendi, Beyoncé, Mans Zelmerlow, Kyle Minogue, Madonna, Ariadna Grande i John Legend, Jerry Lee Lewis i SIA. Conclouran la nit, actuacions que homenatjaran Tina Turner, els còmics de la Trinca i Tricicle, exhibicions de cabaret i una mostra de ball i coreografies.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Arxivat a: General
10è aniversari de Cabrera és Espectacle
Cartell del 10è aniversari de Cabrera és Espectacle

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2022 a les 10:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona