CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Pas endavant en la revitalització del sector de la Cooperativa

Pas endavant en la revitalització del sector de la Cooperativa

04/08/2022

Durant la sessió plenària de juny es va donar llum verda al conveni entre l’Ajuntament i La Guardiola

El ple municipal celebrat el passat 27 de juny impulsava definitivament la proposta amb l’aprovació del conveni urbanístic entre l’Ajuntament i la Cooperativa La Guardiola que permetrà l’expropiació de tot el sector, a excepció de l’edifici històric, que serà rehabilitat.

El conveni, que es troba en exposició pública abans de ser signat per ambdues parts, ha rebut també el vistiplau de l’assemblea de La Guardiola. Per tant, es continua avançant cap a la creació d’una sala de teatre polivalent a la Maresma que anirà acompanyada d’una actuació urbanística que té el propòsit de destacar un dels espais més emblemàtics del nostre patrimoni.

 

La redacció del projecte

 La tasca de desenvolupar el projecte urbanístic ja ha estat adjudicada i la seva elaboració es desenvoluparà al llarg dels pròxims mesos conjuntament amb la comissió d’entitats i agents culturals, creada expressament amb aquesta finalitat.

Pel que fa a altres aspectes relacionats amb la participació, l’Ajuntament i la Cooperativa també han signat un acord de col·laboració per tal que aquesta entitat participi en les comissions de programació de la Sala la Maresma.

 

Un projecte amb diversos objectius

 Entre els avantatges que es destaquen del treball al voltant de la Maresma destaca, principalment, la possibilitat de disposar d'un espai de teatre polivalent en un termini relativament curt.

En tot cas, l’actuació suposarà també un treball de recuperació de la memòria històrica del poble i la millora urbana del centre històric.

 

Arxivat a: General
Cooperativa
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona