CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major de Santa Elena d’Agell

Arriba la Festa Major de Santa Elena d’Agell

11/08/2022

La festivitat aterra un any més al veïnat amb propostes per a tots els públics entre el 18 i 19 d’agost

Agell celebra els 18 i 19 d’agost la seva festa gran en honor a Santa Elena. Una missa solemne presidida pel mossèn Juan Pablo serà el primer acte que encetarà les jornades festives a les 11 h, amb música d’orgue durant l’ofici a càrrec de Carme Godall. A la nit, Can Puig acollirà a les 22 h una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de Pan (2015), una mirada als humils orígens de Peter Pan i la seva arribada al país de Mai Més.

El dia 19, la zona del Camí d’Agell  entre el carrer Primavera i el camí de Santa Elena serà escenari a partir de les 18 h de la Xeringada i la festa de l’escuma. Al capvespre, Can Puig s’engalanarà per rebre el grup Ultramar, que oferirà a partir de les 21:30 h al públic assistent una mostra d’havaneres amb les cançons més conegudes del repertori.

Arxivat a: General
Festa Major Santa Elena d'Agell
Festa Major Santa Elena d'Agell

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona