CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar és un dels municipis seleccionats per participar en l’Enquesta de Salut de Catalunya

Cabrera de Mar és un dels municipis seleccionats per participar en l’Enquesta de Salut de Catalunya

17/08/2022

Les persones escollides aleatòriament per a contestar l’enquesta, que es realitza presencialment, rebran prèviament una carta informativa

Des del 2010 la Generalitat realitza anualment l’Enquesta de Salut de Catalunya per a disposar d’informació essencial per conèixer l’estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut i l’ús dels serveis sanitaris de la població. En aquesta ocasió el nostre és un dels municipis seleccionats per a dur a terme una part de les 5.000 enquestes presencials que es duen a terme durant aquest procés. Així que és possible que els pròxims dies alguns veïns i veïnes siguin contactats per a prendre part de l’Enquesta de Salut de Catalunya.

Per a garantir l’autenticitat de l’actuació, les persones que han estat prèviament seleccionades de manera aleatòria rebran una carta informativa en la qual s’informa sobre l’enquesta i se li comunica que el telèfon 061 Salut Respon està a la seva disposició per aclarir dubtes o rebre més informació. L’Enquesta consisteix en una entrevista personal que es realitza en el domicili de les persones seleccionades. Una persona enquestadora degudament acreditada pel Departament de Salut fa les preguntes amb l’ajuda d’un ordinador portàtil.

Per a ampliar informació al respecte podeu consultar el corresponent apartat al web del Departament de Salut aquí.

Arxivat a: General
Metge
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 08:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona