CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > El Castellet es prepara per començar amb la programació

El Castellet es prepara per començar amb la programació

04/10/2022

L’espai rep la nova temporada acollint diversos serveis i tallers per a persones grans

Un any més, el Casal de la Gent Gran El Castellet presenta la programació d'activitats i tallers que es desenvoluparan durant la temporada 2022-2023. D'aquesta manera, l'equipament posa sobre la taula una sèrie d'iniciatives entre les quals es poden trobar propostes gimnàstiques i artístiques, un curs sobre noves tecnologies, activitats socials i informatives o podologia.

Durant aquest curs, el Castellet acollirà trobades per treballar les emocions, exercicis de manteniment físic i mental i tallers de costura, puntura i meditació. A més, les persones usuàries podran participar en classes per aprendre a fer servir les noves tecnologies o per a confeccionar puntes de coixí, mantes. Per altra banda, l'equipament també organitza xerrades, excursions i, demanant cita o un servei de podologia.

Trobareu tots els detalls a la programació del Casal de la Gent Gran al document que s'adjunta en aquesta mateixa pàgina. L'horari d'atenció del Castellet és de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores, a través del telèfon 93 737 98 24.

Arxivat a: General
El Castellet

Arxius adjunts

  • Tríptic (PDF, 192 kB)
    Activitats programades
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona