CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat per un nou Homenatge a la Vellesa

Tot preparat per un nou Homenatge a la Vellesa

11/10/2022

L’acte s’emmarca en la Setmana de la Gent Gran, que se celebra fins al 16 d’octubre

Cabrera de Mar es prepara per celebrar el 65è Homenatge a la Vellesa durant el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, amb propostes que acomiadaran una nova edició de la Setmana de la Gent Gran a la vila.

Durant aquest dissabte, l’envelat municipal acollirà un concert protagonitzat per l’Orquestra Principal de la Bisbal. Es preveu que l’acte compti amb la intervenció de l’alcalde, Jordi Mir i del regidor i primer tinent d’alcalde, Òscar Fernández.

L’Església Parroquial de Sant Feliu obrirà les portes diumenge dia 16 per allotjar la tradicional missa solemne d’homenatge a les persones grans de la vila, amb l’acompanyament de la música de l’orgue i les simfonies del cor parroquial. La trobada donarà pas al dinar de gala l’envelat, a càrrec del Restaurant Santa Marta, una activitat per la qual cal inscriure’s al Castellet.

Conclourà l’Homenatge a la Vellesa d’enguany una mostra teatral a càrrec de l’entitat Cabrera és Espectacle a l’envelat.

 

Més activitats durant l’octubre

L’Homenatge se celebra com a part de la programació de les activitats que l’Ajuntament de Cabrera de Mar dedica durant aquest mes a la gent gran. D’entre les propostes que el consistori ha previst, en són exemple una sortida amb pernoctació a Andorra, la projecció de la pel·lícula Intocable (2011), un matí de marxa nòrdica pel passeig marítim, la 4a pujada al Castell de Burriac, l’espectacle del taller de dinamització del Castellet o un dinar a la Font Picant.

Arxivat a: General
Gent gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona