CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El punt d’informació s’ha traslladat a la platja durant el mes d’agost

El punt d’informació s’ha traslladat a la platja durant el mes d’agost

12/10/2022

Durant l’estiu, més d’un centenar de visitants han consultat a l’espai informatiu les activitats que organitza el nostre municipi

L’entorn de la platja ha comptat aquest mes d’agost amb un punt d’informació destinat a atendre l’elevat volum de turistes que visiten Cabrera de Mar durant la temporada estiuenca. L’equipament ha tingut molt bona acollida: més d’un centenar de persones han fet ús d’aquest servei durant l’època de bany.

L’espai, ubicat al costat de l’àrea de socorrisme de la platja, ha obert cinc dies a la setmana, de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 18 hores.

Les persones que s’hi han apropat han pogut demanar mapes de la vila i rebre informació sobre activitats com ara les diverses iniciatives culturals que l’Ajuntament de Cabrera de Mar organitza al llarg de l’estiu, les rutes de senderisme que es poden fer pel privilegiat entorn natural del nostre terme municipal o detalls sobre altres propostes turístiques com les visites guiades pel reconegut patrimoni arqueològic de la vila.

Segons les dades recollides al punt informatiu, enguany la procedència del col·lectiu turístic ha sigut molt diversa: persones arribades de països com Portugal, França, Alemanya o Cuba, així com visitants que han arribat de localitats catalanes com Granollers, Rubí, Sabadell o Vilanova del Vallès.

Arxivat a: General
Punt d'informació
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona