CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar amb el pla comarcal LGTBI

Cabrera de Mar amb el pla comarcal LGTBI

03/11/2022

L’Ajuntament s’ha adherit al pla del Consell Comarcal del Maresme per a la diversitat sexual i de gènere

En el marc de les actuacions que promou l’Ajuntament de Cabrera de Mar per al suport del col·lectiu LGTBI, el consistori s’ha sumat al pla elaborat amb aquest mateix objectiu pel Consell Comarcal del Maresme per al període 2022-2025. Entre altres qüestions aquest pla treballa per a incorporar la perspectiva LGTBI de manera transversal en el desenvolupament de les polítiques del consell comarcal, vol establir protocols d'intervenció i prevenció de lgtbifòbia a la comarca i consolidar un servei d’atenció integral d’atenció al col·lectiu.

Entre les qüestions que també destaquen del pla trobem les relacionades amb l’educació i la conscienciació. D’aquesta manera promou el treball amb els agents educatius i als CAPs. A més també vol treballar la sensibilització de la ciutadania en la diversitat afectiva, sexual i de gènere, realitzant la commemoració de les diades, promovent la participació i l'associacionisme.

Arxivat a: General
LGTBI
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2023 a les 16:37h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona