CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el XXXIII Cicle de Concerts d’Orgue

Comença el XXXIII Cicle de Concerts d’Orgue

04/11/2022

Aquest pròxim dissabte té lloc el primer dels concerts, a càrrec de Guido Iottti, d’un cicle que arribarà fins el 24 de desembre

A partir d’aquest cap de setmana l’església parroquial de Sant Feliu tornarà a ser l’escenari del XXXIII Cicle de Concerts d’Orgue que organitza l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar amb el suport de l’Ajuntament. En concret, la primera de les actuacions tindrà lloc dissabte 5 de novembre a partir de les 21 h i anirà a càrrec del professor de Repertori Instrumental Específic d'Orgue de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Guido Iottti.

Posteriorment, podrem gaudir cada setmana d’un nou concert que portaran a l’església les interpretacions d’organistes àmpliament reconeguts com Juan de la Rubia, Jordi Figueras, Jordi Vergés, Carme Godall acompanyada pel cor parroquial Sant Feliu i, com a cloenda el dia 24 de desembre, «El cant de la Sibil·la», a càrrec de Guido Iotti i Josep Maria Gregori que serà gratuït.

Les entrades per a tots els concerts del cicle ja es poden adquirir a través del web gaudeixcabrera.cat. Les entrades es poden comprar per a cada concert o en abonaments per als cinc o per a tres de les actuacions.

Arxivat a: General
Orgue
Programa del cicle

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona