CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera alça la veu contra la violència de gènere

Cabrera alça la veu contra la violència de gènere

24/11/2022

El municipi ha programat diverses activitats amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Demà, 25 de novembre, es reivindica internacionalment l'erradicació de la violència masclista i, amb aquest motiu, la nostra vila ha organitzat un acte de record a les víctimes d'aquesta xacra social i un concert a càrrec de Marcel Dalmau & Xavi Torras.

La trobada serà el diumenge 27 de novembre a l'envelat de Cabrera, a partir de les 12 hores. Després de la sessió de música dels dos artistes convidats, es durà a terme un homenatge a les víctimes de violència masclista de 2022.

Uns dies abans, el mateix 25 de novembre, s'emetrà «Dona't espai» a Ràdio Cabrera, un programa conduït per Verònica Escudero amb una entrevista a Pilar Távora, directora i productora del documental Mujeres Rotas. Podeu consultar més informació sobre aquesta proposta radiofònica i escoltar els programes anteriors a www.audiovisualcabrera.net/donat-espai. D'altra banda, durant aquesta jornada també s'il·luminarà de color violeta la font del Pla de l'Avellà i el cartell que dona la benvinguda en una de les rotondes del nostre municipi.

Aquestes activitats s'organitzen amb el suport de l'Ajuntament, de la Diputació de Barcelona i del col·lectiu Espai Dona.

A més, a la Biblioteca Ilturo trobarem una selecció de llibres relacionats amb aquesta temàtica.

Arxivat a: General
25N
Cartell del 25N
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona