CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions pel Casal de Nadal Infantil

S’obren les inscripcions pel Casal de Nadal Infantil

30/11/2022

La canalla empadronada en el municipi es podrà inscriure en aquesta activitat entre el 12 i el 14 de desembre

El Casal de Nadal per a infants d’entre 3 i 11 anys es desenvoluparà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, entre les 9 i les 13.30 hores, unes dates durant les quals les nenes i els nens de la vila podran participar en activitats de jocs dirigits, jocs d’exterior contacontes o activitats de plàstica.

El document per a formalitzar la inscripció el trobareu com a adjunt en aquesta mateixa pàgina i, un cop emplenat, s’ha d’enviar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o presencialment a Can Martinet, a on caldrà apropar-se de dilluns a divendres, entre les 8.30 a les 15 hores, per a efectuar el pagament de 36 euros per setmana (amb un descompte del 10% per a famílies nombroses i monoparentals).

A més, des del consistori es prioritzen les famílies d’infants empadronats al municipi, les quals podran inscriure’s al Casal de Nadal entre el 12 i el 14 de desembre. Les inscripcions per a tothom s’obriran a partir del dia 15 fins que s’omplin les places.

Per a més informació es pot contactar al correu electrònic de Can Martinet o trucant als telèfons 93 737 99 59 o al 674 361 244.

Arxivat a: General
Casal de Nadal
Casal de Nadal

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 16:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona