CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Encetem el Cicle de Nadal i Reis

Encetem el Cicle de Nadal i Reis

02/12/2022

Les celebracions nadalenques tornen a Cabrera de Mar amb un ventall d’actes dirigits a tota la família

L'encesa de les llums de Nadal de la plaça de l'Ajuntament del 2 de desembre donarà el tret de sortida a les celebracions més màgiques de l'any a Cabrera de Mar a partir de les 18 hores. La tornada de les festes arriba de nou acompanyada del Cicle de Nadal i Reis, una programació d'activitats de Nadal dirigida al gaudi de la canalla i del públic adult, organitzada pel consistori. A més, Can Martinet celebrarà el dia 16 un sopar de Nadal dirigit al jovent a partir de les 20.30 hores.

Programació nadalenca

La inauguració del concurs de pessebres a Can Benet serà el primer acte que es durà a terme a la nostra vila per rebre les festivitats el pròxim 17 de desembre a partir de les 12 hores, amb una trobada a càrrec de la Penya Barcelonista. El mateix dia, cap a les 16.15 hores, la ciutadania té una cita amb la tradicional Fira de Santa Llúcia i amb el Pessebre Vivent, espais que s'instal·laran a la plaça del Poble i a la de l'Església i en els quals hi participa l'escola Sant Feliu.

De cara a la jornada següent, el Poliesportiu Municipal acollirà una trobada de Bàsquet Solidari organitzada pel CB Cabrera amb motiu de la Marató de TV3 de 9.15 a 14.30 hores. A continuació, cap a les 17 hores, l'envelat de Can Rodon serà escenari d'un espectacle que es dividirà en dues sessions, la primera a les cinc de la tarda i la segona a les vuit del vespre, a càrrec de Cabrera és Espectacle. La recaptació d'aquesta exhibició també serà destinada a la campanya de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

D'altra banda, tota la canalla cabrerenca està convidada a fer cagar el tió i a rebre al missatger reial el pròxim dia 24 a la plaça de l'Ajuntament, a partir de les 11 hores. El Dia de Sant Esteve es durà a terme el quinto Juanito Hernández i Enric Pujol a l'envelat municipal, de les 19 a les 22 hores i, el 31 de desembre, el parc de la Nova Cançó Catalana acollirà un espectacle d'animació infantil, amb la presència del missatger reial en aquest espai. També, la canalla tindrà l’oportunitat de passar una bona estona al del Parc de Nadal amb inflables i jocs, les tardes del 27 al 29 de desembre al poliesportiu municipal.

El 5 de gener arribarà el viatge al món màgic dels Reis, a on Ses Majestats d'Orient i en Maurici Gàmic donaran la benvinguda al viatge amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Arxivat a: General
Cicle de Nadal i Reis

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 16:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona