CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’inici de les obres d’ampliació de l’institut escola

Tot a punt per a l’inici de les obres d’ampliació de l’institut escola

05/01/2023

Aquest primer trimestre del 2023 comencen els treballs per a la construcció d’un nou edifici que completi el centre

Al llarg de les pròximes setmanes, durant el primer trimestre del 2023, està previst que comencin les obres d’ampliació de l’institut escola Pla de l’Avellà, una actuació que ve a culminar la incorporació de l’educació secundària al nostre municipi.

Els treballs tindran com a objectiu l’ampliació de l’edifici existent amb un volum nou que comptarà amb planta baixa més un pis i amb la creació de la corresponent connexió. L’actuació contempla també una millora del menjador existent, ampliant-lo i connectant-lo a la nova edificació i la reorganització de l’espai a l’aire lliure, reconvertint les pistes existents i amb la creació d’una zona de porxo entre la pista i el nou edifici. Més enllà de donar resposta a les actuals necessitats del centre, les obres permetran potenciar altres aspectes com la seva eficiència energètica.

Durant el període que durin les obres, es modificaran els espais de l’institut escola per tal que l’activitat lectiva i d’esbarjo es vegi mínimament afectada. De la mateixa manera l’Ajuntament té previst mantenir obert un procés informatiu juntament amb la direcció per tal d’assabentar les famílies dels canvis que es vagin produint.

La previsió és que l’obra quedi enllestida a finals de 2023.

Arxivat a: General
L'institut escola
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona