CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Tretzè any consecutiu sense apujar l’IBI

Tretzè any consecutiu sense apujar l’IBI

26/01/2023

La mesura és possible gràcies a la baixa despesa i a l’optimització ingressos

Un any més, el govern municipal no augmentarà l'Impost de Béns Immobles (IBI) a les famílies de la nostra vila. Una mesura que es manté des de fa tretze anys, amb l'única excepció de l'any 2012, en què l'Estat va obligar a incrementar aquest impost a tots els ajuntaments.

Aquest esforç de contenció fiscal per afavorir les famílies cabrerenques en un període de crisi perllongada, ha estat possible gràcies al procés continu de racionalització de la despesa i optimització d'altres ingressos.

D'aquesta manera, la congelació del principal impost local, que representa prop d'un 40% dels ingressos ordinaris de l'Ajuntament, ha conviscut amb un període de creixement de la despesa corrent; ja sigui pels augments de costos salarials i de subministraments o per la prestació de nous i millors serveis a la ciutadania.

Arxivat a: General
S'evita la pujada de l'IBI
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona