CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > La reivindicació del Dia de la Dona arriba a Cabrera de Mar

La reivindicació del Dia de la Dona arriba a Cabrera de Mar

03/03/2023

S’han preparat diverses propostes dirigides a la commemoració del 8M, com l’organització d’un taller de memòria històrica femenina

La lluita per la igualtat de gènere marcarà un any més la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Amb això, Cabrera de Mar es torna a afegir a la reivindicació amb l’organització d’una exposició, un taller i la lectura institucional del manifest.

Programació d’actes

Entre l’11 i el 12 de març, Can Benet acollirà una mostra fotogràfica dedicada a les dones sàvies de la vila que estarà oberta al públic de les 11 a les 13.30 hores. Uns dies abans, el 8 de març, representants municipals llegiran a les dotze del migdia el manifest institucional i, durant la nit, s’il·luminarà la font del Pla de l’Avellà.

L’espai de Can Benet tornarà a acollir una nova activitat el dia 9 centrada en la recuperació històrica de les dones. El taller «Un viatge en clau feminista per la història» proposa a la població cabrerenca reflexionar sobre com han canviat els temps i en tot allò que encara queda per davant.

D’aquesta manera, es donarà visibilitat a la presència de les dones en diferents èpoques, posant l’accent en la lluita feminista com a motor dels canvis socials, econòmics i culturals.

Arxivat a: General
8M
8M
8M
8M
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona