CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat pel Casal Infantil de Setmana Santa

Tot preparat pel Casal Infantil de Setmana Santa

14/03/2023

Can Martinet acollirà tallers, dinàmiques de grups, manualitats, contes i s’anirà al parc a esmorzar del 3 al 6 d’abril.

La canalla de la nostra vila podrà participar en el Casal Infantil que es desenvoluparà durant Setmana Santa, del 3 al 6 d’abril, a Can Martinet. Al llarg d’aquests dies, de 9 a 13.30 hores, les nenes i els nens de 3 a 11 anys podran entretenir-se amb treballs manuals, dinàmiques de grup, sortides i sessions de contes.

Com apuntar-se?

Per a apuntar els infants a aquest servei, cal anar a Can Martinet, omplir la fitxa d’inscripció i fer el pagament de 36 €. El pagament s’ha de tramitar amb targeta bancària a Can martinet de 9 a 13 hores, fins al 15 de març per a les persones empadronades a Cabrera de Mar i a partir del dia 16, per a tothom.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament. En cas de necessitar més informació, podeu adreçar-vos a Can Martinet o contactar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 937 379 959.

Arxivat a: General
Casal infantil
Cartell
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona