CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El punt d'informació de la Font Picant durant l’any 2022 ha renovat la certificació Punts d'Informació Turística

El punt d'informació de la Font Picant durant l’any 2022 ha renovat la certificació Punts d'Informació Turística

17/03/2023

Aquest distintiu de qualitat turística certifica la formació de les persones responsables de l’atenció sobre els diferents projectes de la comarca per sensibilitzar als seus visitants i oferir-los una atenció personalitzada

Recentment, aquest servei municipal ha vist reconeguda la seva tasca amb la renovació de la certificació de qualitat Punts d’Informació Turística que rebia en un acte organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme a l’auditori de Pineda de Mar.

El certificat Punts d’Informació Turística impulsat per la Diputació de Barcelona i el Consorci de promoció turística Costa del Maresme té com a objectiu el de formar als responsables de les entitats i empreses en els diferents projectes de la comarca per sensibilitzar als seus visitants i oferir-los una atenció personalitzada a la destinació. Una vuitantena d’entitats del Maresme, entre les quals es troba el punt d’informació de la Font Picant han rebut aquest reconeixement a la seva tasca.

Arxivat a: General
Lliurament del distintiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona