CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament adopta un model de control fitosanitari que redueix l’ús de productes químics

L’Ajuntament adopta un model de control fitosanitari que redueix l’ús de productes químics

06/04/2023

El nou model busca mantenir de manera correcta els elements vegetals del nostre municipi amb una major utilització de productes biològics

Una de les característiques més destacables de l’entorn urbà de Cabrera de Mar és l’alta presència als espais públics d’arbres i d’altres elements vegetals ornamentals. Amb la voluntat de garantir el seu bon estat de la manera més adequada possible, l’Ajuntament ha impulsat un nou model per al control fitosanitari a la població. Aquest té en consideració tres aspectes principals.

El primer d’ells és la utilització principalment d’agents biològics d’origen natural i la reducció de químics en aquests tractaments. De la mateixa manera s’estableix que, en cas que sigui imprescindible, es faran servir agents químics però amb la menor toxicitat possible.

A més també es planteja una reducció dels tractaments preventius que es duran a terme únicament quan es detecti la presència d’una plaga per sobre d’uns llindars prèviament delimitats. I finalment s’implanten indicadors de seguiments. Aquests permetran constatar l’afectació concreta dels exemplars per a adoptar l’estratègia més adequada possible.

Arxivat a: General
Morera
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona