CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > L’1 de juny comença una nova edició de Compra i Descobreix Catalunya

L’1 de juny comença una nova edició de Compra i Descobreix Catalunya

26/05/2023

Al llarg de tot el mes podem aconseguir en els establiments adherits les butlletes per a participar del sorteig d’estades i experiències

Cabrera de Mar torna a ser un dels 34 municipis que participen de la 13a edició de la campanya Compra i Descobreix Catalunya que impulsa la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. La iniciativa s’iniciarà l’1 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes amb la voluntat de donar suport al petit comerç i, alhora, promocionar el turisme local i de proximitat. Durant aquest mes, les persones que realitzin les seves compres als establiments adherits rebran butlletes per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 34 municipis organitzadors.

Un cop realitzat el corresponent sorteig, es podrà gaudir de visites guiades, visites, teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres activitats.

Per a més informació podeu visitar el web https://xarxabarris.cat/.

Arxivat a: General
Imatge de la campanya
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona