CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Estudiants de l'Institut Escola Pla de l'Avellà col·laboren en una jornada de neteja al bosc de Cabrera de Mar

Estudiants de l'Institut Escola Pla de l'Avellà col·laboren en una jornada de neteja al bosc de Cabrera de Mar

10/05/2024

Avui, en una jornada carregada d'entusiasme i compromís mediambiental, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Escola Pla de l'Avellà han unit forces per dur a terme una excel·lent tasca de neteja al bosc de Cabrera. Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte "LET'S CLEAN UP EUROPE", el qual promou la conscienciació sobre la importància de preservar els nostres entorns naturals.

Amb la col·laboració indispensable de l'equip de l'ADF Burriac, els estudiants s'han enfrontat al repte de netejar aquest espai natural, un acte que no només reflecteix el seu compromís amb la sostenibilitat, sinó també la seva voluntat de millorar l'entorn que els envolta.

Durant la jornada, s'han recollit un total de 300 kg de residus, entre els quals destaquen principalment vidres, plàstics i ferralla. Aquesta xifra, tot i representar una realitat preocupant pel que fa a la contaminació del medi ambient, també posa de manifest la capacitat transformadora de les accions col·lectives quan es posen al servei de la preservació del nostre planeta.

Des de l'Ajuntament volem felicitar els estudiants, als membres de l'ADF Burriac així com a tots els participants per aquesta mostra de compromís amb la natura i amb Cabrera de Mar.

Arxivat a: General
Let's Clean Europe
Let's Clean Europe
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona