CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió amb la Direcció General de Costes de l’Estat per avançar en la regeneració del litoral de Cabrera de Mar

Reunió amb la Direcció General de Costes de l’Estat per avançar en la regeneració del litoral de Cabrera de Mar

13/05/2024

Avui, 13 de maig, s'ha celebrat una important reunió entre l'Ajuntament i la Direcció General de Costes de l'Estat, amb l'objectiu de fer un seguiment de les obres de regeneració del nostre litoral.

A la reunió hi han estat presents l'alcalde de Cabrera de Mar, Òscar Fernández, la directora general de Costes de l'Estat, Ana Oñoro, l'alcaldessa de Vilassar, Laura Martínez, i el Diputat Isidre Gavin, entre altres membres rellevants.

Durant la trobada, s'han analitzat diverses alternatives per abordar els reptes actuals, destacant el projecte d'espigons com a possible solució a la problemàtica que ens afecta.

Des de l'Ajuntament volem reiterar el nostre compromís amb la preservació i millora del nostre litoral. Continuarem dedicant tots els esforços necessaris per garantir que Cabrera de Mar pugui gaudir d'un futur vivint també cap al mar.

Pròximament, se celebrarà una nova reunió a tres bandes entre representants de la Generalitat, l'Estat i l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta serà establir un calendari d'actuació concret.

Arxivat a: General
Reunió amb la Direcció General de Costes
Reunió amb la Direcció General de Costes
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona