CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Reobertura del servei del punt d'informació turístic de la Font Picant

Reobertura del servei del punt d'informació turístic de la Font Picant

21/05/2024

El punt d’informació de la Font Picant torna a obrir aquest cap de setmana en horari de dissabtes, diumenges i festius de 10h a 14h.

El visitant trobarà un servei d’informació turístic amb mapes del municipi, i informació sobre el patrimoni cultural de Cabrera, els actes culturals, i properament també sobre les visites guiades i teatralitzades al nostre patrimoni.


A més, al ser un punt d’entrada al parc natural de la Serralada Litoral, al punt d’informació trobareu mapes amb les rutes del parc de la Serralada Litoral, i les rutes de senderisme de Cabrera de Mar, que podeu fer amb l’ajuda de l’aplicació mòbil Itineraris Diba i Natura Local respectivament. 


El punt d’informació de la Font Picant forma part del programa de qualitat Punts d’Informació Turístics impulsat per la Diputació de Barcelona i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i ha renovat recentment el certificat com a reconeixement al compromís per oferir un servei d’informació i atenció turística de qualitat.

Arxivat a: General
Punt d'Informació
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona