CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar estrena nou web municipal

Cabrera de Mar estrena nou web municipal

09/04/2015

Aquesta eina, més adaptada a les necessitats dels usuaris, presenta nou disseny i nous continguts

L’Ajuntament ha renovat el seu lloc web amb la intenció d’oferir a la ciutadania una nova eina més moderna i accessible, amb un nou disseny i nous continguts adaptats a les necessitats dels usuaris.

El nou portal s’estructura en quatre eixos bàsics: un apartat sobre el mateix Ajuntament amb informació sobre l’estructura municipal i la política del consistori i sobre els serveis que s’ofereixen a la ciutadania; un segon apartat sobre el municipi on s’aglutinen totes aquelles dades considerades d’interès general; un espai destinat a l’actualitat, amb notícies que s’aniran renovant de forma periòdica; i un darrer en el qual la informació es distribueix segons el seu àmbit temàtic.

El nou lloc web disposa d’un apartat de transparència que agrupa en una sola pantalla tots els continguts que aprofundeixen en aquest àmbit. La intenció és que també incorpori, en breu, la possibilitat de fer alguns tràmits en línia, un servei que pretén facilitar que els ciutadans puguin realitzar determinades gestions sense necessitat de fer-ho de forma presencial. Amb la intenció de ser un web modern i dinàmic, aquest ofereix la possibilitat de compartir els seus continguts a través de les xarxes socials. El nou portal inclou també un butlletí de subscripció que permet als ciutadans rebre periòdicament les novetats del web i està adaptat per a ser consultat fàcilment utilitzant suports com tauletes i telèfons mòbils.

Arxivat a: General
Cabrera de Mar estrena nou web municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona