CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Jordi Mir és nomenat conseller del Consell Comarcal del Maresme

Jordi Mir és nomenat conseller del Consell Comarcal del Maresme

19/08/2015

L’alcalde de Cabrera de Mar assumeix les competències delegades de l’àrea de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública

L’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, és un dels consellers delegats que formen part de la nova estructura organitzativa del Consell Comarcal del Maresme. L’organisme, presidit per Miquel Àngel Martínez, compta amb alguns canvis respecte a l’anterior mandat atès que seran sis les conselleries delegades, s’han suprimit els càrrecs d’assessor i s’ha incorporat una quarta vicepresidència. Una altra de les novetats és la implicació directa d’alguns alcaldes que encapçalen algunes àrees comarcals com és el cas de Jordi Mir i de Josep Triadó, alcaldes de Cabrera de Mar i de Premià de Dalt, respectivament.

Jordi Mir assumeix la conselleria delegada de l’àrea de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública. D’aquesta depenen serveis com l’atenció a la infància i l’adolescència, el transport adaptat, el servei de suport a les persones amb dependència i l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC).

Arxivat a: General
Consell Comarcal del Maresme
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona