CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major de Sant Feliu es converteix en una de les més participatives dels últims anys

La Festa Major de Sant Feliu es converteix en una de les més participatives dels últims anys

20/08/2015

El nou gegant, en Perot, i les noves bèsties de foc van tenir una molt bona acollida per part de la ciutadania

Cabrera de Mar va celebrar la Festa Major de Sant Feliu del 31 de juliol al 3 d’agost. Tot i la pluja que va caure divendres al vespre, la implicació de la ciutadania en tots els actes va convertir l’edició d’aquest any en una de les més participatives.

 La presentació del nou gegant, en Perot, i el ball amb la bèstia de foc, el Rosegaescrots, es va haver de traslladar a dissabte dia 1 d’agost a causa de la pluja. Tot i així, els cabrerencs i cabrerenques van oferir una gran benvinguda a les noves figures que, des d’aquest 2015, formen part de la tradició cultural de Cabrera de Mar. Les condicions meteorològiques també van obligar a suspendre l’actuació del grup Hotel Cochambre. 

Els canvis respecte a anteriors edicions que es van introduir en la Festa Major d’aquest 2015 també van tenir una bona acollida entre la ciutadania. Els concerts es van celebrar a Can Rodon, va haver-hi canvis en el desenvolupament de la guerra de l’aigua i un nou recorregut del Correfoc que va finalitzar a la plaça de la Fàbrica.   

Durant els quatre dies de celebració els carrers del municipi es van omplir de veïns i visitants que van poder gaudir de més d’una quarantena d’activitats. No van faltar espectacles infantils, una bicicletada, la baixada d’andròmines, la primera Convidada del Senyor de Burriac i el castell de focs que va tancar la Festa Major de Sant Feliu. 

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Feliu 2015
Festa Major de Sant Feliu 2015
Festa Major de Sant Feliu 2015
Festa Major de Sant Feliu 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona