CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > S’instal·len els nous contenidors per a la recollida selectiva

S’instal·len els nous contenidors per a la recollida selectiva

16/08/2016

També s'ha engegat una campanya per recordar que per cada quilo de residus que no es separa correctament, el municipi afronta una despesa de 5 cèntims

Aquest mes de juliol s’iniciava la substitució dels nous contenidors de recollida selectiva que a partir d’ara trobem als nostres carrers per aconseguir un millor tractament dels residus a tot el poble de Cabrera de Mar. L’actuació s’anirà complementant amb la creació de tancaments a diferents illes de receptacles i amb l’aplicació d’una nova imatge destinada a facilitar la seva identificació així com tota la informació del servei i horaris de recollida. Tots els nous contenidors seran de color gris fosc excepte les tapes, que seran del color de cada fracció (la del paper: blau; la de vidre: verd, la dels envasos: groc; l’orgànica: marró; i el de la resta: negre). Pel que fa a les característiques dels contenidors aquests, seguint el que dicta l’Agència de Residus de Catalunya, es troben tancats amb clau i compten amb una boca per on dipositar les restes corresponents a cada color.

Per tal de popularitzar el servei, aquesta novetat s’ha vist acompanyada de la posada en marxa d’una important campanya destinada a animar i sensibilitzar la nostre població de la importància de separar correctament els residus i fer del nostre poble un model de la recollida selectiva. I és que es vol recordar i fer saber a la ciutadania que, per cada quilo de residus que no es separa correctament, el municipi afronta una despesa de 5 cèntims.

Nous contenidors de recollida selectiva
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2019 a les 14:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona