CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El castell de Burriac serà objecte d’una segona fase de millora de la seva accessibilitat

El castell de Burriac serà objecte d’una segona fase de millora de la seva accessibilitat

13/09/2016

L’objectiu últim dels treballs és facilitar l’accés i la visita a un dels espais més emblemàtics del nostre municipi

Al llarg dels darrers mesos el Castell de Burriac ha estat objecte de diferents actuacions destinades, en la seva major part, a millorar l'accés a la zona i a facilitar la visita d'aquesta part destacada del patrimoni cabrerenc. En total la inversió municipal ha assolit els 9.000 € que s'ha completat amb els 4.000 € destinats per la Diputació de Barcelona en la col·locació de rètols indicadors de direcció.

Les obres desenvolupades han permès la pavimentació del camí fins la última rampa important del castell; l'arranjament dels esglaons de pedra del recinte de la zona de la senyera i la instal·lació de baranes de ferro i fusta a les escales interiors com també la instal·lació de 4 rètols informatius a l'interior del castell.

Ja es planteja en tot cas una segona fase de millora de l'espai que suposarà continuar amb la pavimentació del camí, l'arranjament d'esglaons del recinte, la col·locació de baranes la desbrossada de l'entorn del castell, la retirada de residus, la reparació de diferents desperfectes i la neteja de grafits.

Arxivat a: General
El Castell de Burriac
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona