CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Seixanta edicions de l’Homenatge a la Vellesa

Seixanta edicions de l’Homenatge a la Vellesa

11/10/2016

Al voltant de 160 persones de la nostra gent gran participava de la celebració

Aquest passat 2 d’octubre l’Homenatge a la Vellesa de Cabrera de Mar assolia les seves 60 edicions i ho feia amb una notable participació. Unes 160 persones de la gent gran prenia part d’una jornada que s’iniciava amb una missa al migdia, acompanyada per la música del Cor Parroquial Sant Feliu. Seguidament tenia lloc a l’envelat municipal la recepció dels convidats amb una benvinguda a càrrec del president de l’Associació de Pensionistes i Gent Gran, Jesús Marset. Per la seva banda el dinar va comptar amb els parlament de la regidora de Serveis a les Persones i Gent Gran, Putxi Cortada, i el brindis a càrrec de l’alcalde, Jordi Mir. El menú va córrer a càrrec del Restaurant Santa Marta.

Entre els moments més destacats es trobava la participació de Cabrera És Espectacle. L’entitat, amb la voluntat de fes especial la seixantena edició, va oferir un espectacle de playback durant el què es van escoltar tota una sèrie de cançons d’època.

El punt i final de la celebració arribava amb el ball amb música en directe.

Imatge del dinar de germanor
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2018 a les 11:10h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona