CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els treballs per a l’elaboració del pla de drogodependències

Comencen els treballs per a l’elaboració del pla de drogodependències

12/01/2017

El pla posarà l’èmfasi també en drogues socialment més acceptades com poden ser el tabac o l’alcohol

Ja s’ha iniciat el procés per a l’elaboració per part de l’Ajuntament de Cabrera de Mar del pla de drogodependències que es redactarà en el marc del Pla de Salut Local. Concretament a començaments del passat mes de desembre tenia lloc una trobada de la que participaven representants de l’AMPA de l’escola Sant Feliu, suport psicopedagògic del centre, tècniques dels Serveis Socials municipals, una representació per al suport tècnic de la Diputació de Barcelona i la regidora de Sanitat i Serveis a les Persones, Putxi Cortada. La voluntat és implicar en la creació del pla agents dels àmbits de salut, ensenyament i els serveis a les persones.

A través del treball que es desenvoluparà en els propers mesos s’establiran quines són les actuacions a dur a terme per tal d’evitar l’entrada dels més joves en el món de les addiccions. Aquestes tindran com a objectiu, a més de drogues com al cocaïna, l’heroïna o les pastilles, d’altres socialment més acceptades com poden ser el tabac, l’alcohol o els fàrmacs.

El pla posarà l’èmfasi també en drogues socialment més acceptades
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona