CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La recollida d’escombraries incorpora nous camions i tancats per als contenidors

La recollida d’escombraries incorpora nous camions i tancats per als contenidors

01/02/2017

La fracció de paper i cartró que es recull al municipi és de gran qualitat segons les darreres avaluacions

En el marc de les diferents millores que està incorporant la recollida d’escombraries, cal destacar la posada en servei de dos nous camions. A aquesta novetat establerta al municipi a partir de l’entrada en servei de la nova empresa concessionària del servei, cal sumar la creació de cinc nous tancats per als contenidors. La mesura, destinada a reduir l’impacte visual, portarà en aquest 2017 a fer nous tancats de contenidors.

Al llarg del darrer any s’han incorporat d’altres millores al servei entre les que destaca la renovació de tots els contenidors, exceptuant els que es destinen a la fracció de rebuig que seran substituïts en una segona fase.

Fruit d’aquest treball en el sistema de recollida s’han aconseguit progressos en la separació de les nostres deixalles. Entre aquestes, tal i com indiquen les darreres avaluacions realitzades al respecte, la fracció de paper i cartró ha assolit un nivell de gran qualitat.

Els nous camions
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2019 a les 14:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona