CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La Junta Local de Seguretat debat com reduir la delinqüència i els accidents

La Junta Local de Seguretat debat com reduir la delinqüència i els accidents

28/03/2017

Els representants de la seguretat al municipi incideixen la importància de la col·laboració ciutadana per combatre els problemes en aquest àmbit

El passat 23 de març l’alcalde Jordi Mir es reunia amb els comandaments de Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Mataró, de la Guardia Civil, dels Agents Rurals i de la Policia Local, així com amb el secretari de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona i el responsable municipal de Protecció Civil, en la trobada de la Junta Local de Seguretat. A la reunió, de caràcter anual, s’inicidia en la situació dels robatoris amb força, uns tipus de delicte que ha experimentat un creixement a la comarca en els darrers temps. De la mateixa manera també es valorava el descens continuat registrat en el nombre d’accidents de trànsit.

Més enllà de problemàtiques comunes al nostre entorn, també es reflexionava sobre qüestions amb especial incidència a Cabrera de Mar com la pràctica de cruising (intercanvi sexual) al sector comercial de Santa Margarida o l’okupació d’habitatges.

En conjunt, les diferents parts representades a la junta van valorar molt positivament la coordinació existent entre els diferents cossos de seguretat i van destacar la importància d’aconseguir la màxima col·laboració ciutadana davant la delinqüència i l’incivisme.

Moment de la junta
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/11/2018 a les 11:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona