CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la celebració de Sant Jordi

Arriba la celebració de Sant Jordi

05/04/2017

La literatura tornarà a ser la gran protagonista amb presentacions de llibres o el lliurament dels premis del concurs Anton Isern

Coincidint amb la celebració aquest proper 23 d’abril de la diada de Sant Jordi, Cabrera de Mar ofereix un complet programa d’activitats que tindran el seu inici aquest proper dimarts 11 d’abril i que es perllongaran fins el 25 d’aquest mes. El punt de partida serà dimarts a les 19 h amb la presentació del llibre “Ikigai” de Francesc Miralles a la Biblioteca Ilturo. En finalitzar s’oferirà un concert del grup The 4 automms presentant el seu disc “Història de l’Atzar”. Les presentacions continuaran al llarg de tot el mes. Així, el dimecres 19 d’abril a les 18 h, també a la biblioteca, podrem conèixer el segon conte de la col·lecció Biblioteca Ilturo publicada per l’Ajuntament. L’obra porta per títol “En Màrius, l’Helena i la clau del castell: una aventura medieval a Burriac” i ha estat escrit per Mercè Pujadas i Il·lustrat per Teo Perea. L’activitat es tancarà amb una hora del conte amb l’obra presentada a càrrec de mOn Mas.

El preàmbul a la celebració de la diada serà la Segona Marató Musical que tindrà lloc el 22 d’abril des de les 10 fins a les 13 h a l’escola de música. Totes les persones que hi vulguin participar poden fer les seves inscripcions fins el 19 d’abril. El mateix 22 podrem gaudir de més música, en aquest cas a les 20 h a l’església Sant Feliu amb la missa en honor de Sant Jordi i el concert d’orgue programat.

La celebració de la diada s’iniciarà a les 12 h al Centre Cívic del Pla de l’Avellà amb el lliurament de premis del VI Concurs Literari Anton Isern. Ja a la tarda, a partir de les 17 h, Cabrera és Espectacle oferirà a Cal Conde una adaptació de la llegenda de sant Jordi.

El punt i final a la programació seran dues noves presentacions literàries: la del llibre de poemes “Ventanas del corazón” de Jesús Sáez Martínez (24 d’abril a les 20 h a la Sala Nova) i “Lemes i dites dels 55 anys de l’Escola Sant Feliu. Recordant Mn. Raimon” amb il·lustracions de Jaume Molinas Roca (dimarts 25 d’abril a les 19 h a la Biblioteca Ilturo).

La literatura tornarà a ser la gran protagonista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona