CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament recorda la importància de prendre precaucions en la celebració de Sant Joan

L’Ajuntament recorda la importància de prendre precaucions en la celebració de Sant Joan

16/06/2017

Entre les recomanacions a tenir en compta destaquen aquelles relacionades amb la manipulació de petards o amb les fogueres

Un cop més la nit de Sant Joan serà sinònim a Cabrera de Mar de diversió, festa, llum i pólvora. Amb la voluntat de que la seguretat acompanyi també a la festa, des de l’Ajuntament es recorden algunes precaucions que podem prendre. Entre aquestes destaquen aquelles que tenen a veure amb una de les principals protagonistes de la revetlla com és la pirotècnia.

En el moment de manipular petards hem de tenir presents qüestions com no guardar-los a les butxaques, no encendre’ls mentre els subjectem a les mans o no fer-los explotar a prop del nostre cos o d’altres persones. De la mateixa manera, i per tal de garantir la seguretat del nostre entorn no es poden llençar coets a menys de 500 metres de zones boscoses i es recomana no llançar o manipular petards a l’interior de la nostra llar o des de balconades i finestres.

De la mateixa manera, pel que fa a l’encesa de fogueres, es demana que es tinguin presents determinades qüestions com aquelles que afecten al lloc a escollir, evitant que estiguin a menys de 15 metres de la façana de qualsevol edificació; als materials a fer servir, prioritzant aquells que no es puguin enlairar o al moment d’apagar la foguera en el què hem d’assegurar-nos de que queda totalment extingida.

Per a més informació al respecte es recomana visitar la pàgina web de la Generalitat dedicada a la prevenció durant les revetlles.

L'Ajuntament ofereix diferents consells de cara a les revetlles
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona