CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Renovat l’enllumenat del Camí d’Agell

Renovat l’enllumenat del Camí d’Agell

20/11/2017

Dins de les obres de millora en aquesta via s’ha procedit a la substitució de 49 pals de fanals i de les seves lluminàries

Els treballs que s’han dut a terme al Camí d’Agell aquest estiu han permès, a més de la millora del seu asfaltat, la renovació d’aquella part de l’enllumenat públic a tota la zona que es trobava molt malmesa. Aquesta actuació, finançada amb 11.000 €, a través de la millora en el preu previst per a l’asfaltat d’aquesta via, ha suposat la substitució de 49 pals de fanals i de les seves corresponents lluminàries que continuaven sent de vapor de mercuri de 125 w, uns models que es trobaven fora de l’actual normativa. Per a la substitució dels llums s’han utilitzat les lluminàries de sodi dels fanals que han incorporat tecnologia LED al Pla de l’Avellà i que es trobaven en molt bones condicions.

Aquesta actuació ha permès la millora de l’enllumenat en el Camí d’Agell a partir del cementiri i també als carrers de la Cisa, del Corredor i Primavera. Els treballs, duts a terme per la brigada municipal de GICSA que ha destinat més de 100 hores de feina per 2 operaris, han significat tota una sèrie de tasques com l’elaboració de les noves bases, la retirada de faroles antigues i la seva connexió i desconnexió que s’han completat al llarg d’un mes.

El Camí d'Agell
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona