CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Es crea el Fons Joan Vilalta i Reixach amb llibres autografiats de la literatura catalana

Es crea el Fons Joan Vilalta i Reixach amb llibres autografiats de la literatura catalana

27/12/2017

El fons, donat pels hereus de Joan Vilalta i Reixach, es trobarà a una sala que s’està habilitant a l’actualitat a Can Bartomeu

Gràcies a l’acord establert amb els hereus de Joan Vilalta i Reixach, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha establert un fons en el que recollir una part dels llibres que va adquirir i va conservar el que fou cronista oficial de la nostra vila, a més d’un apassionat de la cultura i col·laborador amb la premsa. En total el Fons Joan Vilalta i Reixach compta amb un total de 536 llibres de la literatura catalana signats pels seus autors. 

El fons es trobarà dipositat a la sala que actualment s’està habilitant a Can Bartomeu. Aquest espai acollirà també els llibres d’autors i autores locals dels que disposa l’Ajuntament. La sala quedarà sota la gestió de la biblioteca del municipi i es treballa amb la possibilitat de que en un futur es pugui posar a disposició d’estudiants i investigadors.

Joan Vilalta i Reixach va ser un apassionat de la literatura catalana, en especial d’aquella que tractava sobre la Guerra Civil Espanyola de la qual ell va participar des de la Lleva del Biberó. La seva afició pels llibres el va portar a contactar amb nombrosos autors alguns dels quals, fins i tot, venien a visitar-lo a Cabrera.

L'alcalde amb els hereus de Joan Vilalta
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona