CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’equip de govern municipal suma a la regidora d’AI-CM

L’equip de govern municipal suma a la regidora d’AI-CM

16/01/2018

La incorporació ha suposat també una reestructuració de les responsabilitats dels diferents regidors i regidores

L’equip de govern a l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha recuperat la majoria amb la signatura aquest dijous d’un nou pacte de govern entre els grups municipals del PDeCAT, ERC i Alternativa Independent Cabrera de Mar (AI-CM). D’aquesta manera l’actual regidora d’AI-CM, Carmen Manresa Albero, passa a formar part del govern local com a tercera tinent d’alcalde i regidora de Serveis a les Persones i Salut Pública.

La nova incorporació ha vingut acompanyada també per una reestructuració de les responsabilitats de la resta de l’equip de govern. D’aquesta manera el regidor de Joventut i Festes, Sergi Teodoro, incorpora la Regidoria de Promoció Econòmica, cedint per la seva banda al primer tinent d’alcalde i regidor d’Obres i Serveis i Sostenibilitat, Enric Mir, la titularitat sobre la Regidoria d’Esports. Finalment Enric Mir traspassa a l’alcalde, Jordi Mir, la Regidoria de Comunicació.

 Podeu consultar l’actual composició del ple municipal i les atribucions dels diferents regidors aquí.

Carmen Manresa (AI-CM), Jordi Mir (PDeCAT) i Enric Mir (ERC)
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/07/2019 a les 14:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona