CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de la Festa de les Bruixes i Mercat Medieval

Èxit de la Festa de les Bruixes i Mercat Medieval

04/05/2018

La proposta va registrar una destacada quantitat de visitants durant tot el cap de setmana

Amb motiu de la celebració del seu desè aniversari, els diables Macabres juntament amb l’Ajuntament de Cabrera de Mar programaven durant el passat cap de setmana del 28 i 29 d’abril la Festa de les Bruixes i Mercat Medieval. La celebració permetia d’aquesta manera posar de rellevància el passat medieval de la nostra vila, amb el Castell de Burriac i l’església parroquial de Sant Feliu com a principals exponents, alhora que oferia propostes lúdiques i comercials.

El recinte firal, situat a la plaça de la Fàbrica, era l’eix central de la festa i on s’aplegava un destacat nombre de visitants al llarg de dissabte i diumenge, tot i que diumenge a la tarda les pluges van obligar a donar per finalitzada la celebració. En tot cas des de l’organització es valora molt positivament la participació obtinguda i la bona acollida que tenia la Festa de les Bruixes i Mercat Medieval.

La celebració va comptar amb el suport de diverses entitats com ara els diables Macabres, la Colla Gegantera, l’Escola de Música, Grillats i T.A.C., a més de la presència de comerços locals i parades d’artesans. Al llarg dels dos dies es van dur a terme diverses activitats com ara tallers de manuscrits i pintura per als infants, una ballada de gegants, concerts infantils amb l’actuació de les Bruixes Burriac o la tabalada i trobada de bèsties. El programa es completava amb tres visites programades al Castell de Burriac que van omplir les places disponibles tot i que, finalment, la meteorologia només va permetre dur a terme una.

El recinte firal
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 17:58h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona